Kennissessie 'vinden, binden en boeien van medewerkers'

Nieuws

agenda

Inspiratiesessie Zwolse Koers 15 november


Op 15 november a.s. organiseert de Zwolse Koers weer een nieuwe inspiratiesessie. Deze interactieve sessie vindt plaats op Hogeschool Windesheim. We gaan het hebben over het vinden, binden en boeien van medewerkers én organisaties gevestigd op bedrijventerrein Hessenpoort.

We willen allemaal de juiste kandidaat vinden en als werkgever wil uw bedrijf ook gevonden worden en het juiste uitstralen. Zodra de nieuwe werknemer aan boord is, willen we deze blijven uitdagen. En wat doen we met de medewerkers die het uitdagen omdraaien en uw organisatie gaan uitdagen? Door het meenemen van nieuwe inzichten uit eerdere werkomgevingen of opleidingen bijvoorbeeld. 

Vitaliteit voor elke speler op elk niveau in de arbeidsmarkt blijkt een sleutel: fysiek en mentaal vitale medewerkers zijn gelukkiger en vitale bedrijven zijn betere werkgevers. Organisatie- en persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van een vitaal gezond bedrijfs- en arbeidsleven.

Deltion College, ROC Landstede en Hogeschool Windesheim willen jonge mensen én bestaande medewerkers kennis, vaardigheden en een werkhouding bijbrengen die ertoe doet. Voor hen om zodoende van waarde te zijn en te blijven binnen het economische proces van uw bedrijf. Eveneens voor uw bedrijf om als organisatie vitaal te blijven in de wereld die vluchtiger, onzekerder, complexer en steeds minder concreet wordt. Het economisch proces is een verzameling van vaak interne processen zoals administratie, verkoopbinnendienst, HR en facilitaire werkzaamheden maar ook extern gerichte processen waaronder o.a. inkoop, verkoop en services.

Heeft u van tevoren belangrijke thema’s of vraagstukken die u graag wilt inbrengen, dan ontvangen we dit graag voor 8 november.

Aanmelden kan via het online formulier: https://forms.office.com/r/iuyzKtWzW4

Foto: Ontwerpgroep ‘Zwolse Koers’, Juni 2021, Zwolle
Terug naar het overzicht